ΤΟΠΙΚΑ

Αυτά είναι τα μαγαζιά της Μυκόνου που έγινε ο ξαφνικός έλεγχος

Αυτά είναι τα μαγαζιά της Μυκόνου που έγινε ο ξαφνικός έλεγχος
Μεγάλη επιχείρηση της Ασφάλειας Μυκόνου και της Δίωξης Εκβιαστών - Δείτε πού έγινε έφοδος - Εγιναν 8 προσαγωγές και μία σύλληψη

Μεγάλη επιχείρηση της Ασφάλειας Μυκόνου και της Δίωξης Εκβιαστών – Δείτε πού έγινε έφοδος – Εγιναν 8 προσαγωγές και μία σύλληψη

Γιγαντιαία επιχείρηση της Ασφάλειας Μυκόνου και της Δίωξης Εκβιαστών στα 19 μεγαλύτερα μαγαζιά της Μύκονου προκειμένου να μπει τάξη στη νύχτα του νησιού και να καταπολεμηθεί το φαινόμενο της προστασίας και των εκβιασμών.

Οι έμπειροι αξιωματικοί της Ασφάλειας ξεκίνησαν τους ελέγχους από το κέντρο της Μυκόνου και «ξετίναξαν» κλαμπ όπως ο Scorpios, το Nàmmos, το Guzel μέχρι και γνωστά μπαρ όπως το Aroma χωρίς όμως να σημειωθούν στα περισσότερα από αυτά προσαγωγές ή συλλήψεις. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη άλλα και το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ έχουν δώσει σαφείς εντολές τόσο για τη Μύκονο όσο και τα άλλα κοσμοπολίτικα νησιά να επιβληθεί ο νόμος. 

Συμφωνά με πληροφορίες και τη δικογραφία που αποκαλύπτει το protothema.gr χθες τη νύχτα από τις 21:00’ ώρα έως την 05:00’ ώρα, Ειδική Ομάδα Ελέγχων-Προσαγωγών-Συλλήψεων της Αστυνομίας Μυκόνου, από κοινού, τόσο, με την Ο.Π.Κ.Ε της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, όσο και με Προϊστάμενο της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, Αστυνομικό Υποδιευθυντή και κλιμάκιο Αστυνομικών πραγματοποίησε τους εξής ελέγχους σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Ειδικότερα, στις 22:00’ εντός του καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος με την επωνυμία «CAFÉ 1975», που εδρεύει στον Κρατικό Αερολιμένα Μυκόνου, ελέγχθησαν 11 ατομα. Την 22:30’ ώρα εντός του καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος με την επωνυμία «SCORPIOS» , που εδρεύει στην Παράγκα Μυκόνου, 3 άτομα. 

Τέλος, η επιχειρησιακή δράση, μέσω και της διασφάλισης της αυτοπρόσωπης αστυνομικής αντίληψης των Αστυνομικών Δυνάμεων της Μυκόνου, στα σημεία όπου υπήρξε η αστυνομική επέμβαση, έχει ως απώτερο στόχο και σκοπό, την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των ενταύθα Πολιτών, τουριστών-επισκεπτών, και πάσης φύσεως εργαζομένων και επιχειρηματιών.
πηγη protothema.gr
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.