ΤΟΠΙΚΑ

Στη Μύκονο η Ελένη Πετρουλάκη με τις κόρες της

Στη Μύκονο η Ελένη Πετρουλάκη με τις κόρες της

Η Ελένη Πετρουλάκη περνά ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι με την οικογένειά της. Μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που συνδυάζει δουλειά με διακοπές μαζί.

Μετά λοιπόν τη Σαντορίνη και την Κρήτη, η γνωστή γυμνάστρια ταξίδεψε με τις κόρες της στη Μύκονο.

Μάλιστα δημοσίευσε ακόμα μια φωτογραφία μαζί τους από έξοδό τους στο νησί. Και λέμε «ακόμα μία» γιατί το τελευταίο διάστημα η Ελένη Πετρουλάκη έχει πυκνώσει τις αναρτήσειςμε τα παιδιά της.

Στο χθεσινό insta story η fitness trainer ποζάρει χαμογελαστή με τις κόρες της οι οποίες εντυπωσιάζουν με την εμφάνιση και το ντύσιμό τους.

elenipetroulaki-kores.jpg

Υπενθυμίζουμε ότι η Ελένη Πετρουλάκη είναι παντρεμένη με τον Ίλια Ίβιτς και έχουν τέσσερις κόρες, την 17χρονη Άννα-Μαρία, τις 15χρονες δίδυμες Δωροθέα και Μίλα και τη 12χρονη Ιλιάνα.

elenipetroulaki-kores1.jpg

Οι τρεις κόρες της ασχολούνται με τον αθλητισμό μάλιστα η Αννα Μαρία έχει στο ενεργητικό της αρκετές διακρίσεις στον στίβο.

« Τα παιδιά μου ασχολούνται με τον στίβο και η 14χρονη κόρη μου παίζει ποδόσφαιρο! Η μία κόρη μου δεν ασχολείται με τίποτα από αυτά, της αρέσει το θέατρο. Έχουν όλα τον δικό τους χαρακτήρα», είχε πει τον περασμένο Νοέμβρη στην εκπομπή «Ελένη» με την Ελένη Μενεγάκη.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.