ΤΟΠΙΚΑ

Στη Μύκονο για διακοπές έρχεται ο Μαικλ Τζόρνταν

Στη Μύκονο για διακοπές έρχεται ο Μαικλ Τζόρνταν

Διακοπές στα ελληνικά νησιά ετοιμάζεται να κάνει τις επόμενες ημέρες ο θρύλος του μπάσκετ Μάικλ Τζόρνταν

Διακοπές στα ελληνικά νησιά ετοιμάζεται να κάνει τις επόμενες ημέρες ο θρύλος του αμερικανικού μπάσκετ και νυν ιδιοκτήτης της ομάδας των Σάρλοτ Χόρνετς, Μάικλ Τζόρνταν. Ο πολυεκατομμυριούχος MJ, όπως αναφέρεται συχνά από τα αρχικά του ονόματός του, θα επισκεφθεί μια σειρά από νησιά των Κυκλάδων, και όχι μόνο, με υπερπολυτελή θαλαμηγό την οποία έχει ήδη νοικιάσει, έναντι εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ.

Ο ίδιος έχει ζητήσει να υπάρχει πλήρης εχεμύθεια ως προς τις κινήσεις και τα δρομολόγια που θα ακολουθήσει και πως μόνο εάν το κρίνει ο ίδιος απαραίτητο θα ανεβάσει φωτογραφίες από τον εκάστοτε προορισμό που θα βρίσκεται κάθε φορά, στα social media.

Ο παλαίμαχος σούπερ σταρ δεν είναι η πρώτη φορά που θα επισκεφθεί τη χώρα μας απολαμβάνοντας τον ήλιο και τις ελληνικές θάλασσες. Το καλοκαίρι του 2013, αμέσως μετά τον δεύτερο γάμο του με την Κουβανο-αμερικανή καλλονή και κατά 16 χρόνια μικρότερη του Yvette Prieto, το ζευγάρι βρέθηκε στη Μύκονο, περνώντας ένα τμήμα του μήνα του μέλιτος στο νησί των ανέμων, ενώ δεν παρέλειψε να επισκεφθεί επίσης την Ύδρα και τις Σπέτσες.

Συν τοις άλλοις θυμίζουμε ότι τέλη του περασμένου Ιουνίου στην Ελλάδα βρέθηκε για διακοπές ένας ακόμη θρύλος του ΝΒΑ και των Los Angeles Lakers, ο Μάτζικ Τζόνσον που με το πολυτελές γιο του, επισκέφθηκε μεταξύ άλλων την Κέρκυρα, την Κεφαλονιά και την Ιθάκη, ανεβάζοντας σχετικό φωτογραφικό υλικό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης διαφημίζοντας στα πέρατα του κόσμου τα Επτάνησα.

ΠΗΓΗ: newsbeast

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.