ΤΟΠΙΚΑ

Στη μάχη της καθαριότητας καθημερινά το νησί

Στη μάχη της καθαριότητας καθημερινά το νησί
Χωρίς να λείπουν τα προβλήματα καθώς ο όγκος των επισκεπτών είναι τεράστιος και αυτό το καλοκαίρι, τα συνεργεία του Δήμου μπαίνουν στη μάχη

Δεν είναι εύκολο το θέμα της καθαριότητας στον Δήμο Μυκόνου και έχουμε κάνει αρκετές φορές αναφορά για τα συνεργεία  του Δήμου Μυκόνου που είναι έτοιμα σε καθημερινή βάση ώστε  η χώρα να υποδεχθεί κυρίως τους επισκέπτες της που αυτή την εποχή έχουν αυξηθεί.Από νωρίς το πρωί οι υπάλληλοι της καθαριότητας παλεύουν να δώσουν την εικόνα που πρέπει να έχει το νησί και κυρίως στο Ματογίαννι μετά την βραδινή «επιδρομή».

Η δημοτική αρχή έχει δώσει μεγάλη βαρύτητα στο θέμα και οι προσπάθειες αναβάθμισης και λειτουργίας των δομών του Δήμου Μυκόνου στο θέμα της καθαριότητας κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες είναι μεγάλες.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
7
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.