ΤΟΠΙΚΑ

Τι έφαγε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στη Μύκονο;

Τι έφαγε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στη Μύκονο;

Πολύ χαρούμενος μετά την πρώτη του φορά στη Μύκονο δήλωνε σε φίλους του ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, που συνδύασε ολιγοήμερες διακοπές μαζί με το φιλανθρωπικό event για την «Ελπίδα». Ο Greek Freak, γνωστός για τις κοινωνικές του ευαισθησίες, βρήκε ωστόσο τον χρόνο να χαλαρώσει μαζί με την αγαπημένη του Μαράια Ρίντλσπίγκερ.

Το ζευγάρι επέλεξε την παραλία του ξενοδοχείου Kensho, εκεί όπου δείπνησε ο Αντετοκούνμπο το πρώτο του βράδυ στην Μύκονο, μαζί με την Μαράια, την οικογένειά του και κάποιους στενούς φίλους. Η παρέα απόλαυσε πιάτα από το Signature Menu τou βραβευμένou Μυκονιάτη Chef Ιπποκράτη Αναγνωστέλη στο beach restaurant του ξενοδοχείου, δίνοντας έμφαση στο Ceviche και τη μακαρονάδα Cacio e Pepe, ενώ ο Γιάννης λάτρεψε το πιάτο King Crab, δηλαδή το βασιλικό καβούρι.

Το γευστικό ταξίδι της συντροφιάς επισφράγισαν τα γλυκά του διεθνούς φήμης Έλληνα Pastry Chef Δημήτρη Χρονόπουλου, τα οποία ο Γιάννης τίμησε δεόντως, στη μοναδική περίοδο που χαλαρώνει λίγο από τις πολλαπλές υποχρεώσεις του.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.