ΤΟΠΙΚΑ

Στη γραμμή της Μυκόνου το Blue Star Chios

Στη γραμμή της Μυκόνου το Blue Star Chios

Το Blue Star Chios θα δρομολογηθεί προσωρινά και για 20 περίπου ημέρες στη γραμμή Πειραιά – Σύρου – Τήνου – Μυκόνου, αντικαθιστώντας το Blue Star Paros το οποίο θα μείνει εκτός ταξιδιών για συντήρηση.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα δρομολογίων η αλλαγή θα γίνει από τη Μεγάλη Τετάρτη 20 Απριλίου με το Blue Star Chios να εκτελεί το καθημερινό πρωινό δρομολόγιο έως και την Δευτέρα 9 Μαϊου.

Αυτό σημαίνει ότι το Blue Star Chios θα εκτελεί δρομολόγια σε αυτή τη γραμμή τόσο την περίοδο του Πάσχα, όσο και το τριήμερο της Πρωτομαγιάς και σίγουρα είναι μια θετική εξέλιξη μιας και διαθέτει μεγαλύτερη μεταφορική ικανότητα επιβατών και οχημάτων.
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.