ΤΟΠΙΚΑ

«Σας ευχαριστούμε ρε μάγκες μας κάνατε υπερήφανους»

«Σας ευχαριστούμε ρε μάγκες μας κάνατε υπερήφανους»
Ο πιο πιστός φίλος της ομάδας μπάσκετ του νησιού ο δήμαρχος Κ.Κουκάς πίστεψε και στήριξε την ομάδα από την πρώτη μέρα.

Ήταν δίπλα στην ομάδα και εκτός από φανατικός της φίλος είναι και από τους αρωγούς στην προσπάθεια για την άνοδο στην Β´Εθνική.

Ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς βρέθηκε στο γήπεδο και έζησε την μεγάλη μέρα στην ιστορία του αθλητισμού του νησιού από κοντά ενώ στο τέλος πανηγύρισε έξαλλα την μεγάλη επιτυχία.

«Πρωταθλητές λοιπόν…Με ψυχή, με πολύ δουλειά, με πολύ ταλέντο αυτά τα παιδιά κατάφεραν, με 20 νίκες σε 20 αγώνες, να κάνουν το όνειρο πραγματικότητα και να πετύχουν την άνοδο που μας κάνει όλους περήφανους. Συγχαρητήρια λοιπόν στη Διοίκηση, τον προπονητή Δ.Μανωλιτσάκη και σε όλους τους παίκτες. Σας ευχαριστούμε ρε μάγκες…»

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.