ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Στάχτη έγινε αποθήκη με γεωργικά εργαλεία και οχήματα στη Σύρο

Στάχτη έγινε αποθήκη με γεωργικά εργαλεία και οχήματα στη Σύρο
Τεράστια ζημιά προκλήθηκε σε παραγωγό της περιοχής του Φοίνικα από πυρκαγιά που ξέσπασε σε κατοικημένη περιοχή σε αποθήκη

Τρία πυροσβεστικά οχήματα επανδρωμένα με δέκα άντρες, κατέφθασαν άμεσα στο σημείο και κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά χωρίς να επεκταθεί  – Καταστράφηκε μια αποθήκη με αγροτικά προϊόντα και Γεωργικά μηχανήματα.

Τεράστια ζημιά προκλήθηκε σε παραγωγό της περιοχής του Φοίνικα από πυρκαγιά που ξέσπασε σε κατοικημένη περιοχή σε αποθήκη που διατηρούσε με γεωργικά μηχανήματα, λάστιχα ποτίσματος και αγροτικά προϊόντα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Cyclades24.gr, η πυρκαγιά ξέσπασε λίγο πριν τις 1 το μεσημέρι καταστρέφοντας ολοσχερώς την αποθήκη.

Στο σημείο έσπευσαν 3 οχήματα από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ερμουπόλεως με 10 πυροσβέστες, ενώ σημαντική ήταν η συμβολή περίπου δέκα κατοίκων που βοήθησαν στη κατάσβεση της Πυρκαγιάς μέχρι να φτάσει στο σημείο η Πυροσβεστική.

Προς το παρών δεν έχουν διευκρινιστεί οι λόγοι της Πυρκαγιάς, ωστόσο θα πρέπει να σημειωθεί πως υπήρχε έντονη ανησυχία καθώς κοντά στην αποθήκη υπήρχαν φιάλες υγραερίου, τις οποίες ανακάλυψε εντελώς τυχαία εθελοντής Πυροσβέστης τις οποίες και απομάκρυνε σε ασφαλές σημείο.

Τη σχετική έρευνα για τα αίτια και τις συνθήκες του συμβάντος ενεργεί η Πυροσβεστική Υπηρεσία

πηγή:cyclades24.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.