ΤΟΠΙΚΑ

Στα χνάρια του πατέρα του Φίλιππος Κούρκουλος.Ξεκίνησε τη δική του καλλιτεχνική διαδρομή

Στα χνάρια του πατέρα του Φίλιππος Κούρκουλος.Ξεκίνησε τη δική του καλλιτεχνική διαδρομή

Μαριάννα Λάτση και Νίκος Κούρκουλος παντρεύτηκαν το 2003 και μαζί απέκτησαν δύο παιδιά, την Εριέττα το 1993 και τον Φίλιππο το 1998.

Ο γιος τους μάλιστα, φαίνεται να έχει καλλιτεχνική φλέβα και να βαδίζει στα χνάρια του πατέρα του.

Στα 25 του χρόνια ασχολείται με τη μουσική και συγκεκριμένα παίζει κιθάρα ενώ κάνει και μαθήματα φωνητικής.

Μάλιστα, το τελευταίο διάστημα, περνάει πολλές πολλές ώρες στο στούντιο δοκιμάζοντας ρυθμούς και μελωδίες και ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του στον χώρο της μουσικής.

Η Μαριάννα Λάτση μιλά πρώτη φορά για τον Φίλιππο

Πριν από λίγες ημέρες η μητέρα του Φίλιππου, ταξίδεψε στην Κύπρο και έδωσε το «παρών» στην τελετή απονομής των επάθλων του διαγωνισμού «Love Cyprus», που διοργάνωσε το Yianis Christodoulou Foundation στη Λεμεσό.

Η Μαριάννα Λάτση αποφεύγει τις τηλεοπτικές κάμερες αλλά αυτή τη φορά έκανε δηλώσεις και αναφέρθηκε στον γιο της, Φίλιππο Κούρκουλο, και στην επαγγελματική πορεία που επιθυμεί να ακολουθήσει.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Ήρθε κι έδεσε», είπε συγκεκριμένα: «Ο Φίλιππος νομίζω έχει στο DNA του, έχει κληρονομήσει από τον πατέρα του αρκετά πράγματα. Του εύχομαι τα καλύτερα. Δεν είναι εύκολο. Υπάρχουν πολλά ταλαντούχα παιδιά, αλλά αυτός αγαπάει αυτό που κάνει».

Οι δηλώσεις της

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.