ΤΟΠΙΚΑ

Για το νερό στις Κυκλάδες η παρέμβαση του Φίλιππου Φόρτωμα

Για το νερό στις Κυκλάδες η παρέμβαση του Φίλιππου Φόρτωμα

Την ικανοποίησή του εξέφρασε ο βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Φίλιππος Φόρτωμας, για τα έργα που εγκρίθηκαν, κατόπιν και προσωπικής του συμβολής, στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Υδροδότηση άνυδρων νησιών & έργα βελτίωσης υποδομών ύδρευσης των νησιών» του ΠΔΕ της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής στη Θήρα, με την απόφαση επιχορήγησης της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης – Αποχέτευσης (ΔΕΥΑ) Θήρας μέχρι του ποσού των 178.560,00€ για την ενοικίαση μονάδας αφαλάτωσης θαλασσινού νερού δυνατότητας παραγωγής 1.000κ.μ. πόσιμου νερού ανά ημέρα.

Σκοπός της συγκεκριμένης προμήθειας είναι η κάλυψη των αυξανόμενων αναγκών υδροδότησης της Δ.Κ. Θήρας του Δήμου Θήρας, δεδομένης της αναμενόμενης ζήτησης λόγω της σημαντικής αύξησης του τουρισμού κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου, αλλά και της επιμήκυνσης της τουριστικής περιόδου και κατά το Φθινόπωρο.

Στην είδηση της απόφασης επιχορήγησης, ο κ. Φόρτωμας δήλωσε: «Η υδροδότηση και η αναβάθμιση των υποδομών ύδρευσης και αποχέτευσης για το νησί της Σαντορίνης είναι ιδιαίτερα σημαντικό ζήτημα, το οποίο αφορά τόσο την ποιότητα ζωής των Σαντορινιών, και ιδιαίτερα με τις αυξημένες πληθυσμιακές ανάγκες κατά την τουριστική περίοδο. Η ηγεσία του Υπουργείου Ναυτιλίας, η Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής και εγώ προσωπικά, στεκόμαστε πάντα δίπλα στους κατοίκους και τους επιχειρηματίες της Σαντορίνης και αντιμετωπίζουμε ουσιαστικά κάθε ζήτημα που αφορά το νησί».

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
7
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.