ΤΟΠΙΚΑ

Σόου Βερώνη στο Καλό Λιβάδι, μπήκε στο πλήθος των διαδηλωτών και άρχισε να ουρλιάζει

Σόου Βερώνη στο Καλό Λιβάδι, μπήκε στο πλήθος των διαδηλωτών και άρχισε να ουρλιάζει
Απίστευτη αντίδραση και πόλωση ξανά από τον Χρήστο Βερώνη που ακόμα μια φορά ανεπιτυχώς προσπάθησε να κλέψει τις εντυπώσεις

Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε πριν λίγη ώρα στην συγκέντρωση των πολιτών της Μυκόνου στο Καλό Λιβάδι.

Ο αρχηγός της αντιπολίτευσης του Δήμου Χρηστος Βερώνης ,την ώρα που ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς εξηγούσε στους συγκεντρωμένους της κινήσεις που πρέπει όλοι μαζί να κάνουν, μπήκε ανάμεσα στο συγκεντρωμένο πλήθος και άρχισε να ουρλιάζει και να εκφράζει με δυνατές φωνές την αντίθεση του στα λεγόμενα του δημάρχου.

Όλοι τα έχασαν με την αντίδραση του Βερώνη που διάλεξε το σημείο για να επιδοθεί προφανώς σε επικοινωνιακού χαρακτήρα «επίθεση»-σοου εναντίον του δημάρχου.

Ο δήμαρχος Κωνσταντίνος  Κουκάς ζήτησε από τον Βερώνη  να μην προσπαθεί να διασπάσει το μέτωπο ο αρχηγός όμως της αντιπολίτευσης ήταν μαινόμενος

Μια επιλογή έντασης και πόλωσης σε ένα θέμα που λίγες μέρες πριν στο Δημοτικό Συμβούλιο άπαντες από κοινού συμφώνησαν ότι θα πρέπει να αντιμετωπίσουν με ψυχραιμία και ενωμένοι.

Δειτε το βίντεο:

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.