ΤΟΠΙΚΑ

«Όλοι μαζί για να αποτρέψουμε το αίσχος της αυθαιρεσίας»

«Όλοι μαζί για να αποτρέψουμε το αίσχος της αυθαιρεσίας»
Στο Καλό Λιβάδι ο δήμαρχος δίπλα στους πολίτες που διαδηλώνουν τους ενημέρωσε αναλυτικά για όσα συνέβησαν με το αίσχος της αυθαιρεσίας

Παρουσία του δημάρχου Κωνσταντίνου Κουκά που βρέθηκε στο Καλό Λιβάδι πριν λίγη ώρα με σκοπό να ενημερώσει άμεσα τους πολίτες που διαδηλώνουν για το θέμα της αυθαιρεσίας στον αιγιαλό που έχει προκαλέσει αναστάτωση στην Μύκονο.

Ο δήμαρχος εξήγησε αναλυτικά στους πολίτες  όλες τις διαδικασίες που ακολουθήθηκαν  από την  πλευρά της δημοτικής αρχής για την επιβολή της νομιμότητας καθώς ήταν ο πρώτος που ζήτησε να συγκληθεί έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο ώστε να υπάρξει προσφυγή στο ΣΤΕ με σκοπό την διακοπή του έργου.

Δέχτηκε τα ερωτήματα των κατοίκων και ζήτησε απο όλους να συνεργάζονται και να καταγγέλουν άμεσα κάθε όργιο αυθαιρεσίας.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.