ΤΟΠΙΚΑ

ΣΟΚ:Δικηγόρος με δραστηριότητα στη Μύκονο κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας

ΣΟΚ:Δικηγόρος με δραστηριότητα στη Μύκονο κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας
Κρατούμενος στα κρατητήρια του ΑΤ Μυκόνου Δικηγόρος που κινείται στην Μύκονο

Μια απίστευτη ιστορία ήρθε στο φως της δημοσιότητας λίγο μετά τα μεσάνυχτα χθες καθώς δικηγόρος  που έχει έντονη δραστηριότητα στη Μύκονο συνελήφθη και πέρασε κρατούμενος στα κρατητήρια του ΑΤ ΜΥΚΟΝΟΥ  για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Το περιστατικό σύμφωνα με πληροφορίες συνέβη σε βίλα επιχειρηματία και ο δικηγόρος  που συχνά πυκνά εμφανίζεται στη Μύκονο και βρίσκει πελάτες,αποπειράθηκε να πατήσει όπως αναφέρουν πηγές του ρεπορτάζ  με το αυτοκίνητο  του εργάτες μέσα σε σπίτι.

Άτυχος εργαζόμενος που βρέθηκε στο δρόμο του δικηγόρου είχε ως  αποτέλεσμα να τραυματιστεί  και σύμφωνα με πληροφορίες το περιστατικό συνέβη σε βίλα Ελληνοαμερικάνου επιχειρηματία στην Αλεόμανδρα Μυκόνου.

Άμεσα κινήθηκε η διαδικασία του αυτοφώρου και ο δικηγόρος συνελήφθη και οδηγήθηκε στην ασφάλεια  με αποτέλεσμα να περάσει κρατούμενος .

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.