ΤΟΠΙΚΑ

Επιστρέφει στις Κυκλάδες το Blue Star Patmos

Επιστρέφει στις Κυκλάδες το Blue Star Patmos

Ανανεωμένο και έτοιμο για τα καλοκαιρινά του ταξίδια εμφανίζεται το πλοίο Blue Star Patmos το οποίο επέστρεψε πρόσφατα από τη Μάλτα, μετά την τοποθέτηση συστήματος Scrubbers και την ολοκλήρωση εργασιών συντήρησης.

Έτσι την Πέμπτη 2 Ιουλίου είναι προγραμματισμένο το πρώτο απογευματινό δρομολόγιο για Σύρο – Πάρο – Νάξο – Δονούσα – Αιγιάλη και Αστυπάλαια, την Παρασκευή 3 Ιουλίου για Πάρο – Νάξο – Ίο – Σαντορίνη και το Σάββατο 4 Ιουλίου για Πάρο – Νάξο – Εύδηλο – Καρλόβασι.

Η Παροναξία και η Σαντορίνη θα είναι η καθημερινή σταθερή βάση του δρομολογίου, ενώ η προσέγγιση στην Ίο, θα γίνεται τέσσερις φορές την εβδομάδα.

Επιπλέον, θα ταξιδέυει στα νησιά της Ικαρίας και της Σάμου τρεις φορές την εβδομάδα με αναχωρήσεις από τον Πειραιά κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο, ενώ στην Ανάφη θα μεταβείνει δύο φορές την εβδομάδα με αντίστοιχες αναχωρήσεις από το λιμάνι του Πειραιά κάθε Τετάρτη και Κυριακή.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.