ΤΟΠΙΚΑ

Σοκάρουν όσα έρχονται στην δημοσιότητα για τον Δικηγόρο που έσπασε την καραντίνα

Σοκάρουν όσα έρχονται στην δημοσιότητα για τον Δικηγόρο που έσπασε την καραντίνα
Ο ΑΝΤ1 στο μεσημεριανό δελτίο φέρνει στο φως σοκαριστικές πληροφορίες για τον δικηγόρο που «έσπασε» την καραντίνα

Καταιγιστικές είναι οι πληροφορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας εδώ και λίγη ώρα αναφορικά με την εγκληματική αδιαφορία και αμέλεια του δικηγόρου της Μυκόνου που ενώ έπρεπε να βρίσκεται σε ξενοδοχείο αναφοράς σε καραντίνα, αυτός αψήφησε τα μέτρα και ταξίδεψε στη Μύκονο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 όπως βλέπετε και στο βίντεο ο Δικηγόρος είχε ταξιδέψει στην Πορτογαλία τις προηγούμενες μέρες οικογενειακώς.

Με την επιστροφή ο γιος του βρέθηκε θετικός στον ιό και έλαβαν άπαντες ρητή εντολή να παραμείνουν σε καραντίνα σε ξενοδοχείο αναφοράς.

Ο Δικηγόρος αψήφησε την ρητή εντολή και ταξίδεψε στη Μύκονο ενώ με περίσσειο θράσος επισκέφτηκε και το αστυνομικό τμήμα του νησιού για να κάνει καταγγελίες εναντίον επιχειρήσεων της Μυκόνου.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.