ΤΟΠΙΚΑ

ΣΟΚ στη Μύκονο:Εισαγγελική έρευνα για περίπτωση χρηματισμού στις δημοτικές εκλογές

ΣΟΚ στη Μύκονο:Εισαγγελική έρευνα για περίπτωση χρηματισμού στις δημοτικές εκλογές
Στα ίχνη μιας υπόθεσης που θα ταράξει την τοπική κοινωνία της Μυκόνου βρίσκετε αρμόδιος εισαγγελέας κατόπιν καταγγελίας

Μια υπόθεση που θα ταράξει τα νερά και θα ξεσκεπάσει πρόσωπα και καταστάσεις στο νησί της Μυκόνου διερευνά εισαγγελέας κατόπιν καταγγελίας που έφτασε στα χέρια του και αφορά υπόθεση χρηματισμού με αφορμή τις δημοτικές εκλογές στο νησί.

Στην τοπική κοινωνία της Μυκόνου οργίαζαν καιρό οι φήμες ότι κάποιοι  πριν τις δημοτικές εκλογές του  Μαΐου  χρηματίστηκαν και μάλιστα με πολλές χιλιάδες ευρώ για να παίξουν έναν συγκεκριμένο ρόλο.

Πρόκειται για μια ιστορία που την συζητούσαν στη Μύκονο καιρό και που φτάνει στην πόρτα πλέον της  δικαιοσύνης.

Όλα μέχρι πρότινος ήταν σε επίπεδο φημών και κουτσομπολιού αλλά το θέμα «χόντρυνε» όταν σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες άνοιξαν στόματα πριν λίγες μέρες  και κατέθεσαν συγκεκριμένα στοιχεία στον εισαγγελέα που διερευνά την υπόθεση που θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον στην συνέχεια.

Σύμφωνα με αυτες τις πληροφορίες φέρεται μάλιστα να εμπλέκονται γνωστά πρόσωπα της τοπικής κοινωνίας του νησιού που κλήθηκαν να παίξουν ρόλο στις εκλογές.

Το θέμα δείχνει να έχει πολύ παρακάτω καθώς αναμένεται να χρησιμοποιηθούν όλα τα μέσα( τεχνολογία,κινητά τηλέφωνα, μαρτυρικές καταθέσεις, τραπεζικές συναλλαγές )για την διερεύνηση της υπόθεσης καθώς γίνεται λόγος ότι τα ποσά που διακινήθηκαν στο νησί ηταν μεγάλα και σε διάφορες κατευθύνσεις.

Μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ έφτασαν μέχρι και στις 150 χιλιάδες ευρώ για την εξαγορά υποψηφίων ή ψηφοφόρων, χωρίς ακόμα να έχει γίνει σαφές.

Η συνέχεια είναι βέβαιο ότι αν αποκαλυφθεί θα ταράξει για τα καλά την τοπική κοινωνία της Μυκόνου.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.