ΤΟΠΙΚΑ

Όλος ο πολιτισμός της Μυκόνου υπο την αιγίδα της ΚΔΕΠΠΑΜ

Όλος ο πολιτισμός της Μυκόνου υπο την αιγίδα της ΚΔΕΠΠΑΜ
Τα εικαστικά και καλλιτεχνικά εργαστήρια της ΚΔΕΠΠΑΜ ξεκινάνε και φέτος την λειτουργία τους από 1η Νοεμβρίου.

Εικαστικά και καλλιτεχνικά τμήματα 2019-2020.
Τα εικαστικά και καλλιτεχνικά εργαστήρια της ΚΔΕΠΠΑΜ ξεκινάνε και φέτος την λειτουργία τους από 1η Νοεμβρίου.
Πληροφορίες και εγγραφές στο τηλέφωνο 2289027190.

Ζωγραφικής. Το τμήμα περιλαμβάνει ελεύθερο προοπτικό σχέδιο, ζωγραφική και Ιστορία της τέχνης. Το μάθημα απευθύνεται σε μαθητές άνω των 13 ετών. Επιμορφωτής: Μάκης Μωράκης.

Αγιογραφίας. Η Βυζαντινή τέχνη κατασκευής εικόνας με τις παλιές τεχνικές στοκαρίσματος, χρυσώματος και ζωγραφικής με αυγοτέμπερα θα διδαχθεί σε μαθητές άνω των 15 ετών. Επιμορφωτής: Μερκούρης Δημόπουλος.

Ψηφιδωτού. Το τμήμα περιλαμβάνει την κατασκευή ψηφιδωτών συνθέσεων, μαθήματα τεχνολογίας των υλικών, αναδρομή στην ιστορική διαδρομή και στις τεχνικές κατασκευής ψηφιδωτών δημιουργιών, ξενάγηση στα ψηφιδωτά της Δήλου. Επιμορφωτής: Ειρήνη Συριανού.

Φωτογραφίας. Μαθήματα ψηφιακής φωτογραφίας με αντικείμενο την τεχνική λήψης, την επεξεργασία και την αισθητική ανάλυση της φωτογραφίας. Επιμορφωτής: Αλέξανδρος Γρυπάρης.

Θεατρική Ομάδα. Η ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΜΥΚΟΝΟΥ οργανώνει θεατρικό εργαστήρι, συνεργασίες κι εκδηλώσεις και φυσικά παραστάσεις για όλες τις ηλικίες, προετοιμάζοντας το κοινό της Μυκόνου να γνωρίζει και να στηρίζει τον Πολιτισμό. Γίνε μέλος της. Kαλλιτεχνικός Διευθυντής: Δομίνικος-Δημήτρης Κουκάς.

Εργαστήριο τέχνης για παιδιά. Σκοπός του τμήματος η γνωριμία των παιδιών με την τέχνη μέσα από την ζωγραφική, την γλυπτική , το κολάζ, τις κατασκευές, την ιστορία της τέχνης κλπ. Συμμετέχουν παιδιά άνω των 7 ετών. Επιμορφωτής: Ιωάννα Χειμωνά.

Δημιουργικό θεατρικό Εργαστήρι για παιδιά. Δημιουργικό θεατρικό Εργαστήρι για παιδιά κ νέους από 4 ετών. Θεατρικά, εικαστικά και μουσικά παιχνίδια, αυτοσχεδιασμοί, σωματική έκφραση, παιχνίδια λόγου, αφήγηση, κ.α. Εμψυχώτρια η ηθοποιός: Μυρτώ Μολανδώνη.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.