ΤΟΠΙΚΑ

Σκούπα και φαράσι σε όλο το νησί με τεράστια κινητοποίηση για τα σκουπίδια

Σκούπα και φαράσι σε όλο το νησί με τεράστια κινητοποίηση για τα σκουπίδια
Όλοι οι εργαζόμενοι του Δήμου Μυκόνου με εντολή δημάρχου πήραν την κατάσταση στα χέρια τους και καθάρισαν πολλές περιοχές

Το πρόβλημα που δημιούργησαν στη Μύκονο τα σκουπίδια ήταν μεγάλο τις τελευταίες μέρες και με δεδομένη την εμπλοκή στην υπόθεση από την αδυναμία του εργολάβου που ανέλαβε να μπορέσει να καθαρίσει το νησί, με προσωπικές ενέργειες του δημάρχου Κωνσταντίνου Κουκά και των συνεργατών του, από το πρωί επιτάχθηκαν όλα τα συνεργεία του Δήμου και μαζεύουν τα σκουπίδια σε όλο το νησί.

Το αποτέλεσμα εντυπωσιακό.

Οπως θα δείτε και στα βίντεο σε πολλές περιοχές μπήκε σκούπα και φαράσι και μια πρώτη ανάσα παίρνει το νησί καθώς πολλοί τόνοι σκουπιδιών έφυγαν.

Χαρακτηριστικά τα συνεργεία του Δήμου Μυκόνου καθάρισαν, το Μαράθι, τον Ορνό, τα Χουλάκια, τον Άγιο Στέφανο και πολλές άλλες περιοχές όπως θα δείτε στα βίντεο.

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.