ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Σκάφος έμεινε ακυβέρνητο μεταξύ Τήνου και Μυκόνου μέσα στο σκοτάδι

Σκάφος έμεινε ακυβέρνητο μεταξύ Τήνου και Μυκόνου μέσα στο σκοτάδι
Στο ταχύπλοο επέβαιναν τρεις αλλοδαποί και εξέπνευσε σήμα κινδύνου στη θαλάσσιά περιοχή του στενού Τήνου και Μυκόνου λόγω μηχανικής βλάβης

Συναγερμός σήμανε στα Λιμεναρχεία της Τήνου και της Μυκόνου το βράδυ του Σαββάτου. Οι τοπικές Λιμενικές Αρχές ενημερώθηκαν από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης, για ακυβερνησία ταχύπλοου με την επωνυμία «Pirelli», σημαίας Βουλγαρίας.

Στο ταχύπλοο επέβαιναν τρεις αλλοδαποί και εξέπνευσε σήμα κινδύνου στη θαλάσσιά περιοχή του στενού Τήνου και Μυκόνου λόγω μηχανικής βλάβης. Να σημειωθεί ότι στην περιοχή έπνεαν Βόρειοι άνεμοι 6 μποφόρ, οι οποίοι είχαν ήδη αρχίσει να παρασύρουν το σκάφος.

Άμεσα απέπλευσε για τον εντοπισμό του σκάφους το ταχύπλοο ΠΛΣ 609 του Λιμεναρχείου Τήνου, καθώς και το Ε/Π-Α/Ψ «Νήσος Τήνος», τα οποία εντόπισαν το «Pirelli» στην προαναφερόμενη θαλάσσιά περιοχή να πλέει ακυβέρνητο.

Στη συνέχεια το «Νήσος Τήνος» ρυμούλκησε το «Pirelli» στο κεντρικό λιμάνι της Τήνου με τη συνοδεία του Π.Λ.Σ.-609, όπου κατέπλευσε με ασφάλεια. Οι επιβαίνοντες είναι όλοι καλά στην υγεία τους και δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί. Από το Λιμεναρχείο Τήνου απαγορεύτηκε ο απόπλους του ταχύπλοου σκάφους, μέχρι την αποκατάσταση της μηχανικής βλάβης.
cyclades24.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.