ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

“Θέλουμε το καλό του τόπου μας και παλεύουμε νύχτα μέρα για αυτό”

“Θέλουμε το καλό του τόπου μας και παλεύουμε νύχτα μέρα για αυτό”
Στο δημόσιο ραδιόφωνο ΕΡΑ ΣΠΟΡ μίλησε ο πρόεδρος του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ Αλέκος Κουκάς για την ομάδα και το νησί.

Στην απογευματινή εκπομπή της ΕΡΑΣΠΟΡ φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ Αλέκος Κουκάς με αφορμή αφιέρωμα για το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Β Εθνικής και μίλησε για όλους και για όλα.

Ο παρουσιαστής του δημόσιου ραδιοφώνου τόνισε το μοναδικό επίτευγμα  του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ ,μια ερασιτεχνική ομάδα απο τις Κυκλάδες κάθε χρόνο να τροφοδοτεί με ποδοσφαιριστές επαγγελματικές ομάδες.

Ο Αλέκος Κουκάς τόνισε:

“Eίμαστε πολύ περήφανοι για τα παιδιά μας στη Μύκονο και την πρόοδο που δείχνουν καθώς κάθε χρόνο σχεδόν επαγγελματικές ομάδες μας τους ζητάνε.

Όλοι μαζί σε συνεργασία παρέα με τον Αλέκο Αγγελετάκη, τον Σταμάτη Δαχτυλίδη, τον Νικόλα Δαχτυλίδη τον Γιάννη Αναστασιάδη και τον Λορέντζο  Φρέρη καταφέραμε επιφανείς επιχειρηματίες  να εχουμε τμηματα 200 παιδιά και να δουλεύουμε όλα αυτά τα χρόνια να δώσουμε ώθηση στο νησί.

 

Ο Δήμαρχος είναι δίπλα μας και μας βοηθάει σε ότι έχουμε ζητήσει είναι μεγάλη υπόθεση να έχουμε τέτοια συμπαράσταση απο τον κ Κουκά κάτι που δεν είχαμε τα προηγούμενα χρόνια απο τους υπόλοιπους.

Βγάλαμε παιδιά και κατόρθωσαν πέντε έξι απο αυτά να προχωρήσουν και αυτό μας κάνει πολυ χαρούμενους.

Χιλάι, Ράγια, Βερώνης, Δαχτυλίδης είναι τιμή μας που παιζουν σε επαγγελματικές ομάδες και θέλουμε και άλλοι να ακολουθήσουν.Όνειρο μας κάποιος να παίξει μια μέρα στην Εθνική ανδρών .

Τα παιδιά δουλεύουν σωστά με τους προπονητές τους παρά το γεγονός οτι οι συνθήκες είναι πολύ δύσκολες στο νησί απο τις υποδομές.

Η πολιτεία δεν μας βοηθάει και αυτό το έχουμε παράπονο, μόνο ο Δήμος του νησιού και η ιδιωτική πρωτοβουλία.Όταν εισαι σε τουριστικό  μέρος είναι δύσκολο το ποδόσφαιρο.

Εμείς βγάζουμε ταλέντα, έχουν ανάγκη τα παιδια τον αθλητισμό και δεν θέλουμε να σκορπάμε άσκοπα λεφτά για την βιτρίνα.

Θέλουμε το καλό του τόπου μας και παλεύουμε νυχτα μέρα για αυτό όχι μόνο στο ποδόσφαιρο αλλά και σε άλλα αθλήματα που έχουμε εξακόσια παιδιά συνολικά.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στις οικογένειες που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους…”

 

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.