ΤΟΠΙΚΑ

Σημαντική τοποθέτηση Ατζαμόγλου στο Δ.Σ για τους Ανεμόμυλους(Video)

Σημαντική τοποθέτηση Ατζαμόγλου στο Δ.Σ για τους Ανεμόμυλους(Video)
Αναβάθμιση στην τοπική περιοχή και πυρήνα πολιτισμού ανέφερε ότι δημιουργεί η παραχώρηση για ένα χρονικό διάστημα των μύλων στην Αρχαιολογία

«Ο κύβος ερρίφθη»

Οι συνθήκες και η εποχή έχουν ωριμάσει ώστε να ξεκινήσουμε την αναβάθμιση της περιοχής των ανεμόμυλων.

Ένα αίτημα που αποτελεί διαρκής επιθυμία των πολιτών αυτού του τόπου καθώς και μια διαρκή ανάγκη των επισκεπτών και τουριστών του νησιού μας.

Σήμερα το απόγευμα λοιπόν το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα να αποδεχθεί το αίτημα της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κυκλάδων για παραχώρηση χρήσης του τελευταίου προς τη θάλασσα Ανεμόμυλου και τη διαμόρφωση του σε επισκέψιμο μνημείο καθώς και την πλήρη λειτουργία του ως Ανεμόμυλου.

Με το τρόπο αυτό θα αναβαθμιστεί η ευρύτερη περιοχή που αποτελεί σημαντικό πολιτιστικό πυρήνα και πόλο έλξης επισκεπτών, τόσο των μόνιμων κατοίκων του νησιού, όσο και των τουριστών κατά τους θερινούς μήνες.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.