ΤΟΠΙΚΑ

«Σε όλα υπάρχουν όρια,σεβασμός στη βούληση των τοπικών κοινωνιών»

«Σε όλα υπάρχουν όρια,σεβασμός στη βούληση των τοπικών κοινωνιών»
Ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς «καυτηρίασε» στο Δημοτικό Συμβούλιο το θέμα της Φτελιάς

Η τοποθέτηση του δημάρχου Κωνσταντίνου Κουκά ήταν άμεση στο δημοτικό συμβούλιο για το θέμα της Φτελιάς και έστειλε μηνύματα με πολλαπλούς αποδέκτες:


«Στη σημερινή συνεδρίαση για άλλη μια φορά εκφράσαμε την αντίθεσή μας στην εκμίσθωση της παραλίας της Φτελιάς που για δεύτερη φορά σε τρία χρόνια το κεντρικό κράτος προσπαθεί να επιβάλει. Επιτέλους κάποιοι πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι δεν είμαστε
διατεθειμένοι να δεχθούμε την αλόγιστη ανάπτυξη χωρίς κανένα σεβασμό στο περιβάλλον και το μοναδικό μυκονιάτικο τοπίο. Η Πολιτεία θα πρέπει να επιδείξει μεγαλύτερο σεβασμό στη βούληση των τοπικών κοινωνιών και να αντιληφθεί ότι σε όλα υπάρχουν όρια. Από την πλευρά μας θα εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια, στα πλαίσια του νόμου, για να προστατεύσουμε την παραλία της Φτελιάς».

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.