ΤΟΠΙΚΑ

Σημαντική νίκη για την Κ16 του Α.Ο. Μυκόνου στην Τήνο

Σημαντική νίκη για την Κ16 του Α.Ο. Μυκόνου στην Τήνο

Σημαντική εκτός έδρας νίκη κατάφερε να πάρει η Κ16 του Α.Ο. Μυκόνου στη Τήνο με σκορ 0-3 επί του τοπικού ΠΑΣ.

Οι Μυκονιάτες ξεκίνησαν το ματς με… κόντρα τον αέρα και με την ομάδα της Τήνου να προσπαθεί να αναπτυχθεί και να απειλήσει την αντίπαλη εστία.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν με αυτογκόλ στο 7′ καθώς ο αμυντικός του ΠΑΣ Τήνου Λάλα, γύρισε τη μπάλα στον τερματοφύλακα της ομάδα του, ο οποίος δεν υπολόγισε σωστά και η μπάλα πέρασε από εκείνον και κατέληξε στα δίχτυα.

Η ομάδα του Μάκη Πούλου, δύο λεπτά αργότερα διπλασίασε τα τέρματα της αφού ο Μπαστούνας βρέθηκε σε τετ α τετ και ο Λεκάσι και με πλασέ έκανε 0-2.

Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν η σειρά του Α.Ο. Μυκόνου να εκμεταλλευτεί τον αέρα που επικρατούσε στο γήπεδο. Στο 53′ ο Ξυδάκης κέρδισε το πέναλτι μέσα στη μεγάλη περιοχή του ΠΑΣ Τήνου, και ο Ματέο που ανέλαβε την εκτέλεση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα από την άσπρη βούλα. Οι γηπεδούχοι έφτασαν πολύ κοντά στο γκολ με ένα πολύ καλό σουτ του Περπινιά όμως ο Μπουρντένης έστειλε τη μπάλα κόρνερ.

Αξίζει να αναφέρουμε πως το γήπεδο γέμισε με κόσμο και πιο συγκεκριμένα φίλους των ποδοσφαιριστών, και όχι μόνο των γηπεδούχων. Συγκεκριμένα 30 φίλοι, συμμαθητές και γονείς της Μυκονιάτικης ομάδα ταξίδεψαν στη Τήνο για να παρακολουθήσουν τον αγώνα της ομάδας τους.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Ανδρικόπουλος.

ΠΑΣ Τήνου (Γιώργος Μάλλιος): Λεκάσι, Χότζα, Τσίκας, Ζιούλης, Λάλα, Δασμής, Ζαλώνης, Τζανουλίνος, Λούβαρης, Φιλιππούσης, Περπινιάς

Αγωνίστηκαν και οι: Πέπα, Ταράσης, Κουμαριανός, Δελλατόλας, Βλαχάκης Β., Κελαδίτης, Βλαχάκης Β.

Α.Ο. ΜΥΚΟΝΟΥ(Μάκης Πούλος): Μπουρντένης, Καφεντζής, Κουσαθανάς, Κοντιζάς, Χόντζα, Ξυδάκης, Καραγιαννόπουλος, Γκελάι, Μπαστούνας, Λούλα, Θεοδώρου

Αγωνίστηκαν και οι: Καλογεράς, Χίσα, Ρέτι, Πετράκης, Μελαδίνης, Μάρκου

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.