ΤΟΠΙΚΑ

Σημαντικές παρεμβάσεις της Περιφέρειας στο οδικό δίκτυο της Μυκόνου

Σημαντικές παρεμβάσεις της Περιφέρειας στο οδικό δίκτυο της Μυκόνου
Τη Μύκονο επισκέφτηκε χτες ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Λεονταρίτης, συνοδευόμενος από στελέχη της Δνσης Τεχνικών Υπηρεσιών Κυκλ

ύκονο επισκέφτηκε χτες ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Λεονταρίτης συνοδευόμενος από στελέχη της Δνσης Τεχνικών Υπηρεσιών Κυκλάδων προκειμένου να αντιμετωπιστούν άμεσα οι αναγκαίες παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο του νησιού.

Σε μια προσπάθεια να βρεθεί λύση στην άρση της επικινδυνότητας του οδικού δικτύου στη Δημοτική Κοινότητα Άνω Μεράς, σε επιτόπια αυτοψία, αποφασίστηκε η υλοποίηση των απαραίτητων εργασιών (διαγραμμίσεις – τοποθέτηση μεταλλικών μόνιμων ανακλαστήρων οδοστρώματος), με στόχο τη μείωση της ταχύτητας των διερχόμενων οχημάτων, εντός του προσεχούς δεκαημέρου, με στόχο την αποφυγή ατυχήματος και την ασφάλεια πεζών και οχημάτων.

Ίδιες εργασίες αναμένεται να πραγματοποιηθούν και στους κόμβους Καραμανλή και Αργύραινας.

Επίσης αναμένεται να υπογραφεί και η εργολαβική σύμβαση με την ανάδοχο εταιρεία που αφορά στην υλοποίηση του έργου ασφαλτόστρωσης του οδικού δικτύου της Μυκόνου προϋπολογισμού 300.000,00 ευρώ στο οποίο συμπεριλαμβάνονται και οι εργασίες πλακόστρωσης του πεζοδρομίου στο περιφερειακό δρόμο της Μυκόνου.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο κ. Λεονταρίτης συναντήθηκε στο Δημαρχείο με το Δήμαρχο Μυκόνου κ. Κωνσταντίνο Κουκά, με τον οποίο αντάλλαξαν απόψεις για όλα τα ζητήματα του νησιού στην επίλυση των οποίων απαιτείται η συνεργασία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με έμφαση στην προώθηση του έργου κατασκευής του Βρεφονηπιακού Σταθμού Μυκόνου.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.