LIFESTYLE ΤΟΠΙΚΑ

Γιατί η Λίντσεϊ Λόχαν επέλεξε τη Μύκονο για να ανοίξει beach bar

Γιατί η Λίντσεϊ Λόχαν επέλεξε τη Μύκονο για να ανοίξει beach bar
Η διάσημη ηθοποιός έχει επισκεφτεί πολλές φορές στο παρελθόν το ελληνικό νησί της Μυκόνου για τις ημέρες των διακοπών της.

Οι καλοκαιρινές διακοπές στα ελληνικά νησιά φαίνεται πως δεν ήταν αρκετές για τη Λίντσεϊ Λόχαν. Προχώρησε λοιπόν και σε μια επιχειρηματική κίνηση, ανοίγοντας ένα beach bar στο νησί των Ανέμων.

Η διάσημη ηθοποιός έχει επισκεφτεί πολλές φορές στο παρελθόν το ελληνικό νησί της Μυκόνου για τις ημέρες των διακοπών της.

Πολλοί θα βιαστούν να κρίνουν πως η επιλογή του συγκεκριμένου νησιού δεν είναι καθόλου τυχαία, υποθέτοντας πως η Μύκονος είναι το αγαπημένο της ελληνικό νησί. Ωστόσο, δεν είναι αυτός ο πραγματικός λόγος που επέλεξε τη Μύκονο για την επένδυσή της.

Η απάντηση έρχεται να εκπλήξει τους πάντες από την ίδια την ηθοποιό, η οποία μιλώντας στους New York Times αποκάλυψε πως εκεί δέχτηκε επίθεση από τον πρώην αρραβωνιαστικό της.

«Συνέβη εδώ, στη Μύκονο, σ’ αυτήν την παραλία. Κι αυτή ήταν η στιγμή που άλλαξα και ήταν σαν να πηγαίνω να ελέγξω πλήρως τη ζωή μου, να τα κάψω όλα και να ξαναφτιάξω από την αρχή όταν είμαι έτοιμη. Και για το λόγο αυτό είμαι εδώ σήμερα, γιατί σε αυτή την παραλία με χτύπησαν. Ξέρεις γιατί; Αν μπορώ να κάνω κάτι, θα πάρω αυτήν την παραλία. Θα είναι η παραλία μου.» δήλωσε η ηθοποιός και επιχειρηματίας.

Θυμίζουμε πως το καλοκαίρι του 2016, η Λόχαν κατηγόρησε τον τότε σύντροφο κι αρραβωνιαστικό της, Ίγκορ Ταραμπασόφ ότι την επιτέθηκε, χτυπώντας την. Η ίδια δήλωσε πως φοβήθηκε για τη ζωή της. Ο πρώην αγαπημένος της πάντως αρνήθηκε κάθε κατηγορία εις βάρος του.

tanea.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.