ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ατομικά ρεκόρ για τους αθλητές του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων

Ατομικά ρεκόρ για τους αθλητές του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων
Ο Βλαντιμίρ Ναουμένκο κατέκτησε την 6η θέση στη σφαιροβολία και ο Χρήστος Ντούλας την 7η στο τριπλούν.

Θετικές εμφανίσεις που συνοδεύτικαν από ατομικά ρεκόρ πραγματοποίησαν οι δύο ταλαντούχοι αθλητές του ΑΟ Μυκόνου Βλαντιμίρ Ναουμένκο και Χρήστος Ντούλας στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Ο Ναουμένκο με ατομικό ρεκόρ 15.32 κατέκτησε την 6η θέση στη σφαιροβολία και έχασε την 5η θέση για έναν μόνο πόντο ενώ πήρε μέρος και στην δισκοβολία.

Ο Χρήστος Ντούλας στο τριπλούν κατέκτησε την 7η θέση με 13.74 και κάνοντας παράλληλα και ατομικό ρεκόρ επίδοση που θεωρείται πολύ καλή για τον αθλητή του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ.

Για τον ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ αγωνίστηκαν ο Μιχάλης Καραγιάννης στα 400μ 54.49 και ο Μάνος Κωνσταντάρας 54.98 και εκπρόσωπος στις κορασίδες η Σοφιλένα Πελτετζή στα 100μ 13.42 με καλή αγωνιστική παρουσία.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.