ΤΟΠΙΚΑ

Σενάρια για υποψηφιότητα Φιορεντίνου

Σενάρια για υποψηφιότητα Φιορεντίνου
Έντονο παρασκήνιο στη Μύκονο θέλει τον Αντρέα Φιορεντίνο ξανά υποψήφιο

Ένα σενάριο που κυκλοφορεί τις τελευταίες μέρες στη Μύκονο και που θα δείξει το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα αν έχει δόση αλήθειας είναι αυτό που θέλει τον Αντρέα Φιορεντίνο να κατεβαίνει ξανά στην πολιτική σκηνή και να διεκδικεί την δημαρχία του Δήμου Μυκόνου.

Ο Φιορεντίνος που ήταν ξανα στο παρελθόν υποψήφιος για τον δημαρχιακό θώκο της Μυκόνου και έφτασε στην πηγή αλλά δεν ήπιε νερό, άνθρωπος της αγοράς και με εμπλοκή στα τοπικά δρώμενα της Μυκόνου αρκετά χρόνια.

Η πιθανή υποψηφιότητα Φιορεντίνου θα ανακατέψει για τα καλά την τράπουλα στο νησί και θα δημιουργήσει ένα αμφίρροπο κλίμα σχετικά με τις τάσεις που θα δημιουργηθούν στο εκλογικό σώμα μετά και την ανακοίνωση της υποψηφιότητας Βερώνη λίγο καιρό πριν.

Οι επόμενες μέρες θα δείξουν που θα γείρει η πλάστιγγα πάντως θα αποτελέσει έκπληξη σε αυτή την χρονική στιγμή μια κάθοδος στην πολιτική αρένα του Ανδρέα Φιορεντίνου ώστε να διεκδικήσει αυτόνομα την εκλογή του ως δήμαρχος Μυκόνου.


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.