ΤΟΠΙΚΑ

Σεμινάρια ΕΦΕΤ στις Κυκλάδες

Σεμινάρια ΕΦΕΤ στις Κυκλάδες

Εκπαιδευτικά σεμινάρια πάνω σε θέματα Υγιεινής & Ασφάλειας Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.) θα πραγματοποιηθούν από το Επιμελητήριο Κυκλάδων, κατά τους μήνες Οκτώβριο και Νοέμβριο, τόσο με φυσική παρουσία στα νησιά Πάρου, Νάξου, Σαντορίνης και Σύρου όσο και εξ αποστάσεως για κάθε εργαζόμενο στις Κυκλάδες.

Με τα σεμινάρια αυτά ολοκληρώνεται ο κύκλος του β’ εξαμήνου, ενώ τα επόμενα προγραμματισμένα σεμινάρια θα ξεκινήσουν το 2023.

Ποιους αφορά: Η εκπαίδευση αφορά επιχειρηματίεςκαι προσωπικό που παράγουν, επεξεργάζονται, αποθηκεύουν, μεταφέρουν, διακινούν ή εμπορεύονται τρόφιμα/ποτά σε επιχειρήσεις όπως: καταλύματα με πρωινό, εστιατόρια, καφέ μπαρ, κυλικεία, παντοπωλεία, σουπερμάρκετ, μανάβικα, ιχθυοπωλεία, κρεοπωλεία, τυροκομεία, οινοποιεία, ελαιοτριβεία κ.ά. και είναι υποχρεωτική σύμφωνα με τη σχετική νομοθεσία (Κανονισμός 852/2004 ΕΚ και ΥΑ 14708/17-08-2007).

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων παρέχει σε κάθε συμμετέχοντα δωρεάν έντυπο εκπαιδευτικό υλικό. Μετά την παρακολούθηση του σεμιναρίου, η διαδικασία ολοκληρώνεται με εξετάσεις που πραγματοποιούνται μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής εξέτασης (e-exam) του ΕΦΕΤ για την απόκτηση του απαραίτητου πιστοποιητικού.

Κόστος συμμετοχής: 100 ευρώ ανά άτομο (συμπεριλαμβάνονται 30 ευρώ υπέρ του ΕΦΕΤ).

Πληροφορίες και υποβολή αίτησης έως 15 Σεπτεμβρίου ΕΔΩ

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται ηλεκτρονικά και τηρείται σειρά προτεραιότητας.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.