ΤΟΠΙΚΑ

Σάσα Μπάστα: Χώρισε με το Μυκονιάτη επιχειρηματία Δημήτρη Κουσαθανά

Σάσα Μπάστα: Χώρισε με το Μυκονιάτη επιχειρηματία Δημήτρη Κουσαθανά

Η γνωστή τραγουδίστρια Σάσα Μπάστα και ο επιχειρηματίας Δημήτρης Κουσαθανάς είχαν παντρευτεί με πολιτικό γάμο στις 3 Δεκεμβρίου του 2018, όταν η Σάσα Μπάστα διένυε ήδη τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της. Λίγους μήνες πριν είχαν ανταλλάξει όρκους ζωής στο Ντουμπάι σε μια τελετή η οποία θεωρήθηκε ως πρώτος – ανεπίσημος γάμος τους.

Ακολούθησε ο θρησκευτικός τους γάμος τον Οκτώβριο του 2019 στη Μύκονο, λίγους μήνες αφότου είχε έρθει στη ζωή η κορούλα τους.

Όλα έδειχναν να κυλούν όμορφα για το ζευγάρι, όμως σύμφωνα με τη Real, τον τελευταίο καιρό άρχισαν να αντιμετωπίζουν διάφορα προβλήματα που τους οδήγησαν σε ρήγμα στις σχέσεις τους.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται να υπάρξει άμεσα προσπάθεια για επανασύνδεσή τους με τη συμβολή του φιλικού τους περιβάλλοντος μιας και πρόκειται για δύο ανθρώπους που αγαπήθηκαν πολύ όμως τα πράγματα είναι πολύ ρευστά στις μεταξύ τους του σχέση.

Εκείνο που θεωρείται δεδομένο είναι πως και οι δύο θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους προκειμένου η κορούλα τους να μεγαλώσει σε ένα ήσυχο και ισορροπημένο περιβάλλον μιας και αποτελεί προτεραιότητα και για τους δύο.
πηγη gossip-tv.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.