ΤΟΠΙΚΑ

Σαρωτικοί έλεγχοι και λουκέτα της εφορίας στις Κυκλάδες

Σαρωτικοί έλεγχοι και λουκέτα της εφορίας στις Κυκλάδες
Προσποιούμενοι τους πελάτες οι εφοριακοί επιβεβαιώνουν παραβάσεις σε μαγαζιά των Κυκλάδων

Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και η τουριστική κίνηση στα νησιά της Ελλάδας είναι ιδιαίτερα αυξημένη, με την Εφορία να πραγματοποιεί ελέγχους στα δημοφιλή νησιά των Κυκλάδων επιβεβαιώνοντας παραβάσεις σε μαγαζιά που δεν εκδίδουν αποδείξεις.

Προσποιούμενοι τους πελάτες, η πλέον αποτελεσματική μέθοδος για την πάταξη της φοροδιαφυγής σε κέντρα διασκέδασης, οι εφοριακοί αποκαλύπτονται μόνο όταν έχουν επιβεβαιώσει την παράβαση. Μάλιστα πριν από λίγες ημέρες μπήκε λουκέτο σε πολύ γνωστό μπαρ της Μυκόνου.

Να σημειωθεί πως λουκέτο για 48 ώρες επιβάλλεται όταν δεν έχουν εκδοθεί περισσότερες από 10 αποδείξεις ή όταν η αξία των αποδείξεων που δεν έχουν εκδοθεί ξεπερνά τα 500 ευρώ.

ethnos.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.