ΤΟΠΙΚΑ

«45 Χρόνια πέρασαν από την νύχτα πού άλλαξε την ζωή όλων των Ελλήνων»

«45 Χρόνια πέρασαν από την νύχτα πού άλλαξε την ζωή όλων των Ελλήνων»

Η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας Κατερίνα Μονογυιού δήλωσε για την επέτειο της αποκατάστασης της Δημοκρατίας στην Ελλάδα τα εξής.

Ηταν 24 Ιουλίου 1974 όταν ο Εθνάρχης Κων/νος Καραμανλής έφθανε στην Αθήνα , μετά την κατάρρευση της επταετούς δικτατορίας και υπό το βάρος της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο. Σήμερα συμπληρώνονται σαράντα πέντε χρόνια από την επαναφορά του Κ. Καραμανλή στην δοκιμαζόμενη Ελλάδα και την αποκατάσταση της Δημοκρατίας.

Εκείνη την ιστορική νύχτα που έμειναν ξάγρυπνοι  όλοι οι Ελληνες, ανέμεναν στο πρόσωπο του Καραμανλή τη λύτρωση. Από εκείνο το βράδυ ,αρχίζει η νέα εποχή για την χώρα μας πού γέμισε τις καρδιές όλων με ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.

Τότε άρχισε η εποχή της Μεταπολίτευσης, η λαμπρότερη ίσως περίοδος της πολιτικής ιστορίας του Ελληνικού κράτους, με την Νέα Δημοκρατία να διαδραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο μέχρι σήμερα.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
7
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.