ΤΟΠΙΚΑ

Re-Imagine II» στην Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου

Re-Imagine II» στην Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου

Από τις 21 έως τις 31 Αυγούστου η Imagine Visual Arts διοργανώνει την ομαδική έκθεση με τίτλο «Re-Imagine II» στην Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου, αίθουσα Ματογιάννι.

Στην έκθεση παρουσιάζονται εξαιρετικά σπάνια χαρακτικά των Salvador Dali (1904-1989) και Joan Miró (1893-1983) σε συνομιλία με καταξιωμένους Έλληνες εικαστικούς.

Με έμπνευση από την  ρήση «η τέχνη έχει τη δύναμη να μεταμορφώνει, να φωτίζει, να εκπαιδεύει, να εμπνέει και να παρακινεί» του Harvey Fierstein, οι συμμετέχοντες καλλιτέχνες επικεντρώθηκαν στο να μετατρέψουν υλικά και ιδέες. Καθοδηγούμενο από την επιθυμία επικοινωνίας μέσω μεταβαλλόμενων διαδικασιών, το ίδιο το μήνυμα της αλλαγής έγινε παράλληλα το μέσο του κάθε δημιουργού.

Στην Imagine Visual Arts υποστηρίζουμε καλλιτέχνες παρέχοντας τους ένα χώρο προβολής της δουλειάς τους, με έμφαση στη δημιουργικότητα και τον πειραματισμό.Παράλληλα συνεργαζόμαστε με χώρους σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, παρουσιάζοντας ατομικές και ομαδικές εκθέσεις μουσειακής ποιότητας καλλιτεχνών που εργάζονται σε όλα τα μέσα των εικαστικών τεχνών.

Εγκαίνια: Δευτέρα 22 Αυγούστου 2022, στις 20.00

Διάρκεια: 21-31 Αυγούστου 2022

Ώρες Λειτουργίας: 11.00-14.00 & 19.00-01.00

Διεύθυνση: Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου, αίθουσα Ματογιάννι

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.