ΤΟΠΙΚΑ

Μόνο τουρίστες στη Μύκονο πληρώνουν18$ ανά στρείδι και εκατοντάδες για ποτό γράφει η Daily Mail

Μόνο τουρίστες στη Μύκονο πληρώνουν18$ ανά στρείδι και εκατοντάδες για ποτό γράφει η Daily Mail

Το διαβόητο beach bar της Μυκόνου κατηγορείται επανειλημμένα ότι αναγκάζει τους τουρίστες να πληρώνουν υψηλές τιμές, προειδοποιεί τους ντόπιους να φύγουν επειδή «είναι ακριβό», ωστόσο τους χρεώνει μόνο ένα κλάσμα από το ποσό που χρεώνουν οι ανυποψίαστοι παραθεριστές.

Μια σειρά πελατών – όλοι ξένοι τουρίστες – είπαν στην DailyMail.com ότι «εξαπατήθηκαν» την περασμένη εβδομάδα αφού αναγκάστηκαν να πληρώσουν εκατοντάδες ευρώ στο DK Oyster, ένα παραλιακό εστιατόριο στο πολυτελές ελληνικό νησί.

Όλα τα θύματα είπαν πώς δεν ενημερώθηκαν για τις τιμές πριν παραγγείλουν και εκφοβίστηκαν από εύσωμους σερβιτόρους όταν τους έδωσαν τους λογαριασμούς. Αρκετοί ισχυρίστηκαν ότι παρασύρθηκαν στο μπαρ από διανομείς που τους υπόσχονταν δωρεάν χρήση ξαπλώστρων αν αγόραζαν μόνο ένα ποτό ο καθένας.

Η DailyMail.com αποκάλυψε στοιχεία ότι μόνο οι ξένοι τουρίστες χρεώνονταν εξωφρενικές τιμές στο μπαρ στο μοντέρνο ελληνικό νησί διακοπών.

Πηγή: dailymail.com
Δείτε εδώ όλο το δημοσίευμα από dailymail.com 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.