ΤΟΠΙΚΑ

«Πρώτος στόχος μας η παραμονή»

«Πρώτος στόχος μας η παραμονή»
Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ Αλέκος Κουκάς μίλησε για το πρωτάθλημα της Γ’Εθνικής

Η νεοσύστατη Α.Ε. Μυκόνου θα συμμετέχει στον 6ο όμιλο της Γ’ Εθνικής και ο πρόεδρός της Αλέκος Κουκάς, μιλώντας στη mikriliga.com, τονίζει πώς ο συγκεκριμένος είναι και ο πιο δύσκολος.

Ρεπορτάζ: Χρύσα Ζερβού

«Στόχος παραμονή και μετά όσο πιο ψηλά μπορούμε»

Ο κ. Κουκάς αρχικά απαντάει στην ερώτηση για το ποιος είναι ο στόχος φέτος, αναφέροντας πώς ο στόχος είναι αρχικά η παραμονή και στη συνέχεια να τερματίσει η ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται:

«Ο φετινός στόχος είναι η παραμονή, στη συνέχεια θέλουμε να είμαστε στην πεντάδα, τετράδα. Να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται.»

«Δεν υπάρχουν βλέψεις για κάτι παραπάνω…»

Και συνεχίζει:

«Η ομάδα έχει καλές μονάδες, με καλή προετοιμασία, θέλω να πιστεύω ότι θα βγουν όλα αυτά.

Ο σκοπός είναι αυτός, δεν υπάρχουν βλέψεις για κάτι παραπάνω…»

«Η Ένωση δε μας φοβίζει»

Ο Αλέκος Κουκάς, στη συνέχεια σε ερώτηση για την Ένωση που έλαβε χώρα στο νησί της Μυκόνου, αναφέρει πώς η Ένωση δεν τον φοβίζει και συμπληρώνει πώς πιστεύει ότι θα πάει καλά, παρόλο που βρίσκεται σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο:

«Η Ένωση δεν μας φοβίζει. Ξεκινήσαμε καλά, θα τελειώσουμε καλά. Θα πάει καλά παρόλο που είμαστε σε δύσκολο όμιλο. Είναι 100% ο πιο δύσκολος όμιλος!

Έχει ιστορικές ομάδες, Φωστήρα, Προοδευτική, Εθνικό, Ηλιούπολη, Χαραυγιακό, Μαρκό, ομάδες που έχουν ιστορία και παράδοση και έχουν αγωνιστεί και σε παραπάνω κατηγορίες.

Η Σαντορίνη έχει μια στόφα τριών ετών, θα είναι πολύ δυνατή.»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.