BUSINESS ΤΟΠΙΚΑ

Πρώτο σε διεθνή διαγωνισμό το Beauty World by Despina Gavala

Πρώτο σε διεθνή διαγωνισμό το Beauty World by Despina Gavala
Την πρώτη θέση σε διεθνή διαγωνισμό κατέλαβε το Μυκονιάτικο Spa

Είναι μια ιδιαίτερη στιγμή για έναν υπέροχο χώρο στο νησί όπως είναι το Beauty World by Despoina Gavala καθώς όπως έγινε γνωστό πριν λίγη ώρα στον διεθνή διαγωνισμό που συμμετείχε το Μυκονιάτικο spa κατέλαβε την πρώτη θέση ανάμεσα σε 50 υποψηφιότητες  στην κατηγορία του από όλο τον κόσμο  και θα βραβευτεί στις 7 Δεκεμβρίου σε ειδική εκδήλωση ως ένα από τα κορυφαία spa παγκοσμίως.

Είναι ομολογουμένως μια μεγάλη επιτυχία για μια επιχείρηση που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και ειδικά στην Μύκονο καθώς το Beauty World συναγωνίστηκε στον διεθνή διαγωνισμό κέντρα ευεξίας από όλο τον πλανήτη και από χώρες με μεγαλύτερο πληθυσμό.

Η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών όμως του Beauty World το ξεχώρισε και πήρε την πρώτη θέση .

Η Δέσποινα Γαβαλά ψυχή της επιχείρησης που με μεράκι έτρεξε το όλο πρότζεκτ τόνισε ιδιαίτερα ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα του διαγωνισμού:

«Είναι μια ξεχωριστή στιγμή για εμάς και αποτελεί τιμή η ανάδειξη μας ως ένα από τα καλύτερα spa σε παγκόσμιο επίπεδο.Σε μια δύσκολη εποχή ειδικά για τον χώρο των δραστηριοτήτων μας με τα ιδιαίτερα μέτρα που έχουμε πάρει για την πανδημία μας δίνει μεγάλη δύναμη αυτή η διάκριση ενόψει μάλιστα και της επόμενης σαιζόν και μας κατατάσσει στην ελίτ των κέντρων ευεξίας του πλανήτη».

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.