ΤΟΠΙΚΑ

Πρώτο δρομολόγιο σήμερα για το Champion Jet 2

Πρώτο δρομολόγιο σήμερα για το Champion Jet 2
Ξεκίνημα σεζόν για μια από τις πιο πετυχημένες γραμμές των Κυκλάδων

Ενεργοποιήθηκε από τη Μεγάλη Τετάρτη 12 Απριλίου η πολύ σημαντική και επιτυχημένη ακτοπλοϊκή γραμμή καθημερινών δρομολογίων από Πειραιά για Σύρο – Μύκονο – Νάξο – Σαντορίνη – Ίο.

Πρόκειται για μια γραμμή στην οποία εκτελούν δρομολόγια ταχύπλοα της Sea Jets. Το ξεκίνημα γίνεται με το Champion Jet 2 το οποίο τη Μ. Τετάρτη κάνει το πρώτο του ταξίδι και θα εξυπηρετήσει τη γραμμή για τις ημέρες του Πάσχα, αλλά και για όλο το επόμενο διάστημα μέχρι το καλοκαίρι.

Το πλοίο ξεκινάει καθημερινά στις 07:00 από το λιμάνι του Πειραιά, θα προσεγγίζει τα προαναφερόμενα νησιά και θα επιστρέφει στον Πειραιά περίπου στις 5 το απόγευμα. Στις αρχές του καλοκαιριού, το δρομολόγιο θα αναλάβει να εκτελεί το World Champion Jet.

Πρόκειται για μία από τις πιο επιτυχημένες γραμμές που έχουν καθιερωθεί τελευταία χρόνια στις Κυκλάδες, η έναρξη της οποίας σηματοδοτεί και το ξεκίνημα της τουριστικής περιόδου στα νησιά.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.