ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Προτεραιότητα το θέμα της ασφάλειας του πολίτη και του τουρίστα

Προτεραιότητα το θέμα της ασφάλειας του πολίτη και του τουρίστα
Η Κατερίνα Μονογυιού μίλησε στο κανάλι της Βουλής για τα θέματα της ασφάλειας στις Κυκλάδες

Στη συνέντευξη της στο κανάλι της Βουλής και στην εκπομπή Πρωινή Ανάγνωση,η βουλευτής Κυκλάδων Κατερίνα Μονογυιού επισήμανε το μείζον πρόβλημα της ασφάλειας που ταλανίζει ολόκληρες τις Κυκλάδες.

Ιδιαίτερο βάρος στη συζήτηση δόθηκε για το νησί της Μυκόνου,από όπου και κατάγεται η βουλευτής,τονίζοντας πως είναι αδύνατον για ένα νησί που αποτελεί πόλο έλξης για εκατοντάδες χιλιάδες τουρίστες κάθε χρόνο να εμφανίζει τόσο υψηλά ποσοστά εγκληματικότητας και ανομίας.

Η ίδια στηρίζει το αίτημα του Δημάρχου που αποβλέπει στην έλευση έμπειρων αστυνομικών στο νησί,όπως επίσης αναγνωρίζει και τις προσπάθειες του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου για την πάταξη της εγκληματικότητας.

Τέλος,δόθηκε σαφές μήνυμα εμπιστοσύνης στις κινήσεις και στο σχέδιο του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ.Χρυσοχοίδη,καθώς και σε ολόκληρη την Κυβέρνηση. Συμπεραίνεται πως κοινός στόχος όλων είναι η αντιμετώπιση της έξαρσης της εγκληματικότητας όχι μόνο για το πιο κοσμοπολίτικο νησί της χώρας αλλά και για ολόκληρες τις Κυκλάδες!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.