ΤΟΠΙΚΑ

Προτεραιότητα μας η ενίσχυση των κοινωνικών δομών

Προτεραιότητα μας η ενίσχυση των κοινωνικών δομών

Ο Γιώργος Χατζημάρκος μίλησε για το έργο της Περιφέρειας στο θέμα των Βρεφονηπιακών σταθμών.

 

«Η αύξηση των θέσεων των παιδιών σε Βρεφικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς, Σταθμούς Ολοκληρωμένης Φροντίδας, Παιδικούς Σταθμούς και Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών, που δέχονται υπηρεσίες φροντίδας και φύλαξης, επιτυγχάνεται με την αντίστοιχη αύξηση της σχετικής χρηματοδότησης.
Σε 2,1 εκ. € αυξήσαμε τους σχετικούς πόρους για την Περιφέρεια μας και για την περίοδο έως 30 Ιουνίου 2019, από 1,6 εκ. € πού ήταν η αρχική χρηματοδότηση από Ευρωαπϊκούς πόρους του προγράμματος, προκειμένου να αυξήσουμε τις θέσεις των παιδιών με voucher που λαμβάνουν οι γονείς τους απο την εταιρεία των Δήμων ΕΕΤΑΑ α.ε.
Η ενίσχυση των κοινωνικών δομών, σταθερή προτεραιότητα μας, για την οποία αξιοποιούμε το σύνολο των πόρων που μπορούμε να διαθέσουμε.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.