ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Ραφήνα: Πρόσκρουση καταμαράν στο λιμενοβραχίονα- καλά στην υγεία τους οι 215 επιβάτες

Ραφήνα: Πρόσκρουση καταμαράν στο λιμενοβραχίονα- καλά στην υγεία τους οι 215 επιβάτες
Όλοι οι επιβάτες είναι καλά στην υγεία τους.

Τον λιμενοβραχίονα της Ραφήνας προσέκρουσε νωρίτερα το καταμαράν Flyingcat 4 κατά την ώρα της αποχώρησής του από το λιμάνι. Όλοι οι επιβαίνοντες είναι καλά στην υγεία τους και αυτή την ώρα οι περισσότεροι έχουν ήδη επιβιβαστεί σε σκάφη του λιμενικού και οδηγηθεί με ασφάλεια στο λιμάνι.

Με μέριμνα της πλειοκτήτριας εταιρείας αναμένεται να προωθηθούν στους προορισμούς τους.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ακούστηκε ένας δυνατός κρότος λίγο μετά τον απόπλου και αμέσως το πλήρωμα ενημέρωσε τους επιβάτες ότι υπάρχει βλάβη στο πλοίο.
Δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί, ενώ η πλοιοκτήτρια εταιρία θα πρέπει να βρει λύση στους επιβάτες, ούτως ώστε με κάποιο άλλο πλοίο να μεταβούν στον προορισμό τους.
Το πλοίο είχε αναχωρήσει από το λιμάνι της Ραφήνας στις 07:30 με προορισμό τα νησιά Τήνο, Μύκονο, Νάξο, Ιο, Σίκινο, Φολέγανδρο.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.