ΤΟΠΙΚΑ

Προχωρούν οι επενδύσεις στα ξενοδοχεία της Grecotel στη Μύκονο

Προχωρούν οι επενδύσεις στα ξενοδοχεία της Grecotel στη Μύκονο

Στην αναβάθμιση των υπηρεσιών αλλά και των υποδομών που προσέθεσε πέρυσι στο χαρτοφυλάκιό του προχωρά την φετινή χρονιά o όμιλος Νίκου Δασκαλαντωνάκη – Grecotel. Παράλληλα στοχεύει στην αναπλήρωση του μεγαλύτερου μέρους της κίνησης του 2019, με αρωγό την βρετανική αγορά, η δυναμική της οποίας αποδεικνύεται ικανή να καλύψει το κενό θα αφήσουν φέτος, οι Ρώσοι τουρίστες.

Ειδικότερα και σύμφωνα με πληροφορίες ο όμιλος προχωρά το επενδυτικό πρόγραμμα ύψους 43 εκατ. ευρώ για την επέκταση των πέντε ξενοδοχειακών Resort που εξαγόρασε πέρυσι, σε Μύκονο και Κέρκυρα, έναντι 61 εκατ. ευρώ. Οι ξενοδοχειακές μονάδες, οι οποίες ήδη κατά την εξαγορά τους βρίσκονταν σε λειτουργούσα κατάσταση, έχουν ανοίξει φέτος, αυξάνοντας το αποτύπωμα του Ομίλου στην ελληνική ξενοδοχεία.

Δύο νέα πολυτελή Resort σε Κέρκυρα και Μύκονο

Στόχος της αναβάθμισης των υποδομών στην Κέρκυρα, η οποία έχει ήδη ξεκινήσει και θα εξελίσσεται παράλληλα με την σεζόν, είναι να αποτελέσουν μέρος ενός μεγαλύτερου παραθαλάσσιου Resort έκτασης 350.000 τ.μ.. στην περιοχή Αχαράβη, σε απόσταση 25 χλμ. από το διεθνές αεροδρόμιο του νησιού. Πρωταγωνιστής του Grecotel Costa Botanica, όπως είναι η νέα ονομασία, θα είναι το νοσταλγικό τοπίο και η εμπειρία στη φύση, όπως στις αρχές του 20 ου αιώνα. Ωστόσο το παραθαλάσσιο resort το οποίο θα συνθέτουν οι εξαγορασθείσες μονάδες Nostos, Vassilia και Gelina, θα δίνει έμφαση και στην πολυτέλεια, ακολουθώντας όλες τις τάσεις του σύγχρονου lifestyle.

Αντίστοιχα στην περίπτωση της Μυκόνου, όπου ο όμιλος εξαγόρασε πέρυσι τα Mykonos Star και Μykonos Thea, στον Άγιο Σώστη, η Grecotel στοχεύει να ενισχύσει την παρουσία της στα Boutique Ultra Luxury Resorts, δίνοντας έμφαση τόσο στην τοποθεσία όσο και στον χαρακτήρα των καταλυμάτων. Και στην περίπτωση της Μυκόνου οι δύο μονάδες θα αποτελέσουν μέρος ενός συγκροτήματος, υπό την επωνυμία Mykonos Lolita.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
7
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.