ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Πότε θα χτυπήσει τις Κυκλάδες το φαινόμενο «Ξενοφών»

Πότε θα χτυπήσει τις Κυκλάδες το φαινόμενο «Ξενοφών»

Το κύμα κακοκαιρίας που ονομάστηκε «Ξενοφών», ήδη έχει κάνει την εμφάνισή του στη χώρα μας και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να χτυπήσει και τα νησιά των Κυκλάδων.

Τα κύρια χαρακτηριστικά του θα είναι η αισθητή πτώση της θερμοκρασίας, η οποία θα συνοδεύεται με θυελλώδεις Βόρειους ανέμους και σοβαρή πιθανότητα ισχυρών βροχοπτώσεων.

Ουσιαστικά, η κακοκαιρία τις Κυκλάδες πρόκειται να ξεκινήσει από το απόγευμα της Τρίτης, 25/9, με ενίσχυση των ανέμων η ένταση των οποίων θα φτάσει τα 7 με 8 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία το βράδυ θα πέσει στους 21 βαθμούς Κελσίου.

Την Τετάρτη, 26/9, οι Βόρειοι άνεμοι θα ενισχυθούν και θα φτάσουν τα 9 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα πέσει στους 19 βαθμούς.

Οι θυελλώδεις άνεμοι θα διατηρηθούν και την Πέμπτη, 27/9, η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα φτάσει τους 21 βαθμούς, ενώ τα ξημερώματα της Παρασκευής ενδέχεται να υπάρξει ισχυρή βροχόπτωση. Την Παρασκευή, 28/9, το φαινόμενο θα υποχωρήσει, οι άνεμοι θα στραφούν σε Νότιους, ωστόσο αναμένονται νεφώσεις με βροχοπτώσεις.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.