ΤΟΠΙΚΑ

Ποιος πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής που καταδικάστηκε σε φυλάκιση έχει στενή σχέση με τις Κυκλάδες

Ποιος πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής που καταδικάστηκε σε φυλάκιση έχει στενή σχέση με τις Κυκλάδες
Ανακοινώθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης οι ποινές του δικαστηρίου για τα μέλη της Χρυσής Αυγής.

Ένας εκ των μελών της -χαρακτηρισμένης με δικαστική απόφαση εγκληματικής οργάνωσης-, συνδέεται με το νομό Κυκλάδων και είναι πρώην Βουλευτής.

Ο λόγος για τον Παναγιώτη Ηλιόπουλο. Δεν υπήρξε ποτέ Βουλευτής Κυκλάδων, καθώς εκλεγόταν από το νομό Μαγνησίας. Ωστόσο, η σύζυγός του είναι από την Άνδρο κι έτσι ο ίδιος επισκεπτόταν συχνά τα νησιά των Κυκλάδων, ενώ την εποχή που η Χρυσή Αυγή ήταν κοινοβουλευτικό κόμμα, είχε πολιτική δράση στα νησιά και στενές επαφές με πυρήνες και τοπικές οργανώσεις του νομού.

Ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος, μετά τη σημερινή απόφαση του δικαστηρίου καταδικάστηκε σε 7ετη κάθειρξη χωρίς ελαφρυντικό με την κατηγορία της ένταξης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.