ΤΟΠΙΚΑ

Ποιος έβαλε στόχο την Μύκονο;Τέσσερις πυρκαγιές σε δεκαπέντε μέρες στο νησί

Ποιος έβαλε στόχο την Μύκονο;Τέσσερις πυρκαγιές σε δεκαπέντε μέρες στο νησί
Νέα πυρκαγιά ξέσπασε πριν τα μεσάνυχτα αυτή την φορά στον Αγ.Στέφανο.Ευτυχώς δεν υπήρξαν ζημιές και θύματα, άμεση κατάσβεση

Μεγάλο προβληματισμό προκαλεί στο νησί η νέα πυρκαγιά που ξέσπασε λίγο πριν τα μεσάνυχτα στη Μύκονο και συγκεκριμένα στον οικισμό του Αγίου Στεφάνου.

Μόνο τυχαίο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ότι είναι  η τέταρτη φορά το τελευταίο δεκαπενθήμερο που χρειάστηκε άνδρες της πυροσβεστικής υπηρεσίας της Μυκόνου με επικεφαλή τον διοικητή τους να παρέμβουν ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Μέλιστα και αυτή την φορά μεγάλη ήταν η αναστάτωση που προκλήθηκε στους κατοίκους της περιοχής από την πυρκαγιά που ξέσπασε σε εργοτάξιο και που τα αίτια της ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστά.

Οχήματα  και πυροσβέστες της υπηρεσίας της Μυκόνου συνέδραμαν ώστε η φωτιά να τεθεί  γρήγορα υπό πλήρη έλεγχο χωρίς να δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στα σπίτια που βρίσκονταν περιφερειακά του εργοταξίου.

Η ανησυχία είναι μεγάλη στη Μύκονο καθώς σε διάστημα δεκαπέντε ημερών είναι η τέταρτη φορά που ξεσπάει πυρκαγιά με τις ανακοινώσεις της  Πυροσβεστικής Υπηρεσίας να είναι συνεχόμενες για  προσοχή ώστε να υπάρξει πρόληψη ενόψει μάλιστα και της τουριστικής σαιζόν που ξεκινάει.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.