ΤΟΠΙΚΑ

Θα πληρώνουν μέχρι και τον αέρα που αναπνέουν στο φινάλε οι Μυκονιάτες

Θα πληρώνουν μέχρι και τον αέρα που αναπνέουν στο φινάλε οι Μυκονιάτες
Σάλος έχει ξεσπάσει με το ενδεχόμενο να μπουν διόδια στον περιβάλλοντα χώρο του αεροδρομίου της Μυκόνου

Σάλος έχει ξεσπάσει στη Μύκονο τις τελευταίες ώρες   αναφορικά με μια ταμπέλα που παραπέμπει στην λειτουργία διοδίων στην περιοχή του αεροδρομίου  με τις φήμες να δίνουν και να παίρνουν στο νησί για ακόμη μια φορά.

Το MykonosVoice έψαξε και έμαθε τι ακριβώς συμβαίνει με την εικόνα που αυτήν την στιγμή επικρατεί και την εταιρία που διαχειρίζεται το αεροδρόμιο να θέλει να εφαρμόσει ένα πρόγραμμα ελέγχου των οχημάτων στην περιοχή  των αφίξεων.

Με αυτό τον τρόπο θέλουν να προμηθεύσουν τους  οδηγούς με πάσο  προκειμένου να μπαίνουν  στον χώρο της παραλαβής των επιβατών.

Αυτό όμως που προκαλεί ανησυχία είναι τι θα συμβεί με τους χώρους της στάθμευσης καθώς ήδη το θέμα είναι υπαρκτό στο αεροδρόμιο με την έλλειψη κενών θέσεων κάτι που δημιουργεί πρόβλημα στην  εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού αλλά και των επαγγελματιών οδηγών.

Με δεδομένη την αναρχία που επικρατεί κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες  στις ώρες αιχμής, είναι δεδομένο το πρόβλημα ,αλλά οι φήμες ότι η εταιρία που διαχειρίζεται το αεροδρόμιο πρόκειται να βάλει διόδια στο περιβάλλοντα χώρο έχουν ξεσηκώσει τους επαγγελματίες του νησιού.

Μάλιστα προορίζουν και σχετικό τιμοκατάλογο ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι ιδιαίτερα τσουχτερός για τους επαγγελματίες οδηγούς.

Τι ακριβώς θα συμβεί με τους ντόπιους κατοίκους και τα ιδιωτικής χρήσης αυτοκίνητα, κανείς δεν  γνωρίζει ακόμα ,καθώς αν ισχύσει πράγματι το κλείσιμο του δρόμου τότε άπαντες είτε πληρώνουν είτε όχι βγαίνοντας από το αεροδρόμιο, θα χρειαστεί να περπατάνε  αρκετά μέτρα μέχρι να φτάσουν στο αυτοκινητά τους.

Στο άκουσμα της είδησης  είναι ανάστατοι αρκετοί επαγγελματίες και όχι μόνο καθώς μετά τις παραλίες στη Μύκονο που είναι σχεδόν ιδιωτικές , σχεδιάζουν να βάλουν και στο δρόμο του αεροδρομίου αντίτιμο για να περνάς και να παρκάρεις .

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.