ΤΟΠΙΚΑ

Πλήθος κόσμου σε όλες τις συγκεντρώσεις του Φίλιππου Φόρτωμα

Πλήθος κόσμου σε όλες τις συγκεντρώσεις του Φίλιππου Φόρτωμα

Μεγάλο ρεύμα έχει στις Κυκλάδες η υποψηφιότητα του βουλευτή Φίλιππου Φόρτωμα και σε όλες του τις συγκεντρώσεις πλήθος κόσμου τον ακολουθεί.

Ο ίδιος θέλησε να ευχαριστήσει για την ανταπόκριση τον κόσμο.

«Σας ευχαριστώ που χτες το βράδυ ανταποκριθήκατε στο κάλεσμα μου και στείλαμε μαζί το ηχηρό μήνυμα πως η Ελλάδα στις 21 Μαΐου δεν θα ρισκάρει το πισωγύρισμα!

Οι Κυκλάδες αναγνωρίζουν το έργο του Κυριάκου Μητσοτάκη και τη δουλειά που έκανε για να επανακάμψει ο Τουρισμός μετά την πανδημία. Χάρη σε αυτές τις στοχευμένες κινήσεις, η τοπική μας οικονομία μπήκε ξανά και άμεσα σε ρυθμό ανάπτυξης.

Θα συνεχίσουμε #mazi και την επόμενη τετραετία να χαράζουμε δρόμους και πολιτικές που θα μας οδηγούν δυναμικά & τολμηρά, μπροστά!

#mazi
#Milosmazi
#fortomas

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.