ΤΟΠΙΚΑ

Προσβλητική «επίθεση» Βερώνη κατά του ΑΜΕΑ Γιώργου Καφεντζή

Προσβλητική «επίθεση» Βερώνη κατά του ΑΜΕΑ Γιώργου Καφεντζή
Χωρίς φρένα οι προσβλητικές επιθέσεις του Βερώνη σε ντόπιους και μέτοικους της Μυκόνου όπως τους χαρακτηρίζει.

Δεν έχουν τέλος οι «επιθέσεις» του Χρήστου Βερώνη σε κάθε κατεύθυνση και το ύφος των απαντήσεων του δεν συνάδει με τον πολιτικό πολιτισμό που πρέπει να διέπει τα δημόσια πρόσωπα της Μυκόνου.
Σειρά έχει ο ΑΜΕΑ Γιώργος Καφεντζής που τόλμησε να απαντήσει περι μετοίκων που ανέφερε ο Βερώνης σε δημόσια τοποθέτηση του.

Διαβάστε την ανακοίνωση Βερώνη, που δημοσιεύεται μάλιστα στον επίσημο λογαριασμό της  παράταξης του Μύκονος Πρώτη Ξανά και βγάλτε τα συμπεράσματα σας.

«”ΜΈΤΟΙΚΟΣ”είναι αυτός που γεννήθηκε αλλού, η αυτός που νοιώθει τέτοιος… κ όταν το νησί δεν πάει καλά δεν θα διστάσει να εγκαταλείψει το πλοίο, πηδώντας στη θάλασσα όπως οι ποντικοί?
Κοιτάξτε ποιός μιλάει!
Αυτός που υπηρετώντας ως αντιπρόεδρος πολιτισμού στον “Αξιώτη” που εδρεύει στο Γρυπάρειο Πολιτιστικό Κέντρο, οικοδομεί “νόμιμα κτίσματα”, όχι για να τα εκμεταλλευτεί εις βάρος των υγειών επιχειρήσεων, αλλά για να τα δωρήσει προφανώς και εκείνος στον “κοινό αγώνα”, αφού τολμά να συγκρίνεται έμμεσα με την ηρωίδα της Μυκόνου και να αναρτά τη φωτογραφία της, πιάνοντας στο στόμα του τον κατά κοινή ομολογία τίμιο αστυνομικό, διότι τον τσούζει προφανώς, το ότι τον ψηφίζει και τον τιμά όλο το νησί.
Υ.Γ. 1.
Τα σκουπίδια στη φωτογραφία μπήκαν τελείως τυχαία, αφού άλλωστε δεν έχει ενοχληθεί ποτέ από το χάλι που επικρατεί!
2.
Ναι .. καλά… θελήσατε… Υπηρετείτε δήθεν τον πολιτισμό, αυθαιρετείτε, οικονομάτε και μιλάτε κ από πάνω.»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.