ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου: Προβολή των Κυκλάδων στις ΗΠΑ με τον t.o. Collette

Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου: Προβολή των Κυκλάδων στις ΗΠΑ με τον t.o. Collette

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε τη σύναψη σύμβασης για τη διαφημιστική καμπάνια στα δίκτυα προβολής και προώθησης προορισμών του tour operator των ΗΠΑ COLLETTE, και ειδικότερα με την εταιρεία COLLETTE TRAVEL SERVICE INC, ποσού ύψους 20.000 ευρώ.

Η ως άνω εταιρεία,  αναλαμβάνει την κάλυψη διαφημιστικής καμπάνιας στα δίκτυα προβολής και προώθησης προορισμών της, με απώτερο σκοπό την προβολή και προώθηση του τουριστικού προϊόντος της Περιφερειακής Ενότητας Κυκλάδων. Οι παρεχόμενες υπηρεσίες της εν λόγω καμπάνιας θα περιλαμβάνουν:

– Καταχώρηση διαφημιστικής μακέτας στους επίσημους καταλόγους του εν λόγω Tour Operator τον προσεχή Οκτώβριο με έμφαση στη Μύκονο και τη Σαντορίνη.

– Προβολή μέσω newsletters που θα αποσταλεί από την Collette στους εγγεγραμμένους χρήστες της ιστοσελίδας της, το προσεχή Σεπτέμβριο, συμπεριλαμβάνοντας τη Μύκονο και τη Σαντορίνη ως “World’s Greatest Vacations” καθώς και αντίστοιχη ανάρτηση στο λογαριασμό της Collette στο λογαριασμό της στο Instagram.

Η χρονική διάρκεια του προγράμματος, ορίστηκε στους δύο μήνες.

 

Πηγη tornonews.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.