ΤΟΠΙΚΑ

Ένα νέο Κυκλαδίτικο αστέρι ανατέλλει στον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Ένα νέο Κυκλαδίτικο αστέρι ανατέλλει στον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Ο Στυλιανός Πετρίσης από μητέρα Καλαματιανή και πατέρα Ανδριώτη (από το Απροβάτου) γεννήθηκε πριν από 13 χρόνια περίπου (25/8/2005) στην Αθήνα. Από έξι ετών ξεκίνησε την ενασχόλησή του με το μηχανοκίνητο αθλητισμό και συγκεκριμένα  με το karting στην ακαδημία Speed Park του Ασπροπύργου.

Μετά την αποφοίτησή του συμμετείχε σε διάφορες αγωνιστικές εκδηλώσεις όπως το Time a Hack αποκαλύπτοντας την σωστή του εκπαίδευση και το πλούσιο ταλέντο του…

Για τρία χρόνια έτρεχε στην κατηγορία mini (παιδιά 8-12 ετών) με πολλές διακρίσεις, αποκορύφωμα των οποίων ήταν η επί δυο χρόνια (2016-2017) κατάκτηση της πρώτης θέσης στο Pick της Πάτρας, επιτυχία  που συνέβη για πρώτη φορά.

 

Το 2017 αναδεικνύεται «Κυπελλούχος Ελλάδος» και ολοκληρώνει με έναν εθνικό τίτλο την κατηγορία των mini και μεταπηδά στην κατηγορία των junior (12-14 ετών).

Με το «καλημέρα» δείχνει τα προσόντα του και κατακτά την πρώτη θέση στο Πρωτάθλημα Ελλάδος στην Καλαμάτα  που του εξασφαλίζει την δυνατότητα να εκπροσωπήσει την Χώρα μας στον Παγκόσμιο Τελικό της ΙΑΜΕ στο Le Man  της Γαλλίας από τις 8 έως τις 14 Οκτωβρίου 2018.

Απέναντι σε 125 αντιπάλους ο Στυλιανός Πετρίσης θα έχει την ευκαιρία να πραγματοποιήσει την πρώτη του διεθνή συμμετοχή , να «μετρήσει» τις δυνάμεις του  και να δείξει το αδιαμφισβήτητο ταλέντο του σε όσους θα έχουν τα βλέμματα στραμένα πάνω του στην ιστορική πίστα της Ευρώπης.

 

Πηγη sportsyclades24.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.