ΤΟΠΙΚΑ

Περιφέρεια Ν. Αιγαίου | Συζητούνται 3 Μελέτες Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για ξενοδοχειακές επιχειρήσεις

Περιφέρεια Ν. Αιγαίου | Συζητούνται 3 Μελέτες Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για ξενοδοχειακές επιχειρήσεις

Η Επιτροπή Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου που έχει προγραμματιστεί να συνεδριάσει στις 18 Οκτωβρίου θα συζητήσει μεταξύ άλλων 3 Μελέτες Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για ξενοδοχειακές επιχειρήσεις.

Πρόκειται για τις παρακάτω περιπτώσεις:

– Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων που αφορά σε εγκατάσταση και λειτουργία Ξενοδοχείου 5 αστέρων, δυναμικότητας 420 Κλινών σε συνολική έκταση 38.890 τ.μ., στην Κω.

-Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων που αφορά σε λειτουργία υφιστάμενης ξενοδοχειακής μονάδας «MYCONIAN IMPERIAL» κατηγορίας 5 αστέρων δυναμικότητας 236 κλινών ιδιοκτησίας της εταιρείας «ΩΚΕΑΝΙΔΑ Α.Ε» σε γήπεδο εμβαδού 22.117,16 τ.μ στη θέση « Παραλία Ελιάς» Άνω Μεράς του Δήμου Μυκόνου.

-Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων που αφορά σε υφιστάμενη ξενοδοχειακή μονάδα κατηγορίας 4 αστέρων, με διακριτικό τίτλο «CALYPSO PALACE», δυναμικότητας 284 κλινών, σε γήπεδο συνολικής έκτασης 17.427 τ.μ. στη Ρόδο με φορέα του έργου την εταιρεία « ΡΕΞΤΕ Α.Ε».

πηγη tornosnews.gr


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.