ΤΟΠΙΚΑ

«Περάσαμε μια δύσκολη στιγμή, δείξαμε σοβαρότητα ως κοινωνία,δεν πρέπει να εφησυχάσουμε»

«Περάσαμε μια δύσκολη στιγμή, δείξαμε σοβαρότητα ως κοινωνία,δεν πρέπει να εφησυχάσουμε»

Λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση της εξόδου του νησιού από την κόκκινη ζώνη ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς προέβει στην ακόλουθη δήλωση:
“Η σημερινή απόφαση για την έξοδο της Μυκόνου από τις περιοχές πολύ αυξημένου κινδύνου είναι αποτέλεσμα της υπεύθυνης συμπεριφοράς της τοπικής μας κοινωνίας, παρά την κόπωση και την αβεβαιότητα λόγω της μεγάλης διάρκειας των περιοριστικών μέτρων.
Όπως όμως αποδείχθηκε από το πρόσφατο παρελθόν τίποτα δεν είναι δεδομένο και όλα μπορούν να ανατραπούν από τον εφησυχασμό και τη χαλαρότητα.
Στο πλαίσιο αυτό θα ήθελα να σας παρακαλέσω να τηρήσετε στο μέγιστο δυνατό βαθμό όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας.
Βρισκόμαστε λίγες εβδομάδες πριν τη έναρξη της τουριστικής περιόδου, που όπως όλα δείχνουν και από την πορεία των εμβολιασμών θα είναι αρκετά καλύτερη από την περσινή.
Από την πλευρά μας ως Δήμος θα συνεχίσουμε την προετοιμασία για τη νέα τουριστική περίοδο και θα κάνουμε ότι είναι δυνατό ( rapid test, προληπτικούς ελέγχους στις εισόδους και εξόδους του νησιού, απολυμάνσεις, στήριξη της διαδικασίας για τον εμβολιασμό) για να θωρακίσουμε τη δημόσια υγεία στο νησί μας.

Όλοι μαζί με σοβαρότητα και ενότητα θα κερδίσουμε και αυτό το στοίχημα!”

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.